dimecres, 15 d’abril del 2015

II Marató de Lectura de Sarrià-Sant Gervasi

Aquest divendres 17 d'abril es celebrarà la II Marató de Lectura, organitzada per les escoles i instituts públics de Sarrià-Sant Gervasi, i adreçada pels alumnes de cicle mitjà de primària (en el cas del Costa hi assistiran les classes de Montblanc i Montjuïc) i pels alumnes de 1r d'ESO.

La primera edició vam celebrar-la fa dos cursos (aquí en teniu un petit resum: http://bibliotecacostaillobera.blogspot.com.es/2013/04/i-fira-de-la-lectura-de-sarria-sant.html). Aquest divendres, des de les 10h fins les 12:10h els alumnes participants llegiran diferents textos a la Plaça del Consell de la Vila. A diferència de la Fira celebrada fa dos anys, en una altra plaça hi haurà una representació teatral a càrrec del grup ”Vivim del Cuentu”, que versionarà la història de Sant Jordi amb els seus tocs humorístics habituals (la representació es durà a terme a la Plaça Pere Figuera).

A més a més, commemorant el centenari de les Biblioteques Públiques, les biblioteques del barri (Biblioteca Clarà, Biblioteca de Collserola-Josep Miracle i Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall), han preparat una petita activitat per l'alumnat participant. Les Escoles Bressol Municipals també participaran amb una petita paradeta.

Us adjuntem el cartell i el programa de la Fira, i us hi esperem!