dissabte, 8 de desembre del 2012

John Lennon




Avui John Lennon tindria 72 anys i 2 mesos. Trenta-dos anys després del seu assassinat, segueix viu com mai el seu llegat artístic, i de fet les noves generacions segueixen escoltant cançons tant del seu repertori en solitari com de la seva etapa amb els Beatles.

A tot això, per a qui vulgui recordar al músic anglés la biografia de la col·lecció “Em dic...” de l'editorial Parramón, o la novel·la “El jove Lennon”, de Jordi Sierra i Fabra (novel·la escrita amb l'objectiu narrar la vida de john Lennon dels 15 als 19 anys), estan disponibles a la biblioteca de l'escola.


També del mateix autor, tenim una altra novel·la “La guitarra de John Lennon”. L'aparició de Lennon en aquest cas és molt puntual, ja que la novel·la no tracta del músic, si no que és tracta d'una novel·la políciaca que estudia la mort d'un cantant de rock (Frank Powell) i la desaparició de l'última guitarra que utilitzar John Lennon amb els Beatles, la qual tenia el cantant desaparegut en propietat.

I si encara teniu més curiositat, podeu saciar-la amb aquests altres documents:


  • Rock & Orff : Beatles-Carlos Santana : propuesta para la interpretación en el aula/ C. Egea (coord.) ; E. Aguilera... [et al.]. (2003)
  • Los Beatles y los años 60 / autores: Michka Assayas, Claude Meunier. (1996)
  • Història del pop-rock : Elvis, Beatles, Police/ Pep Alsina, Encarna Lara, Frederic Sesé. (1988)
  • Beatles in Liverpool / Peter Kaye. (1987)